Pozitii de facut dragoste – Kama Sutra

Pozitii de facut dragoste – Kama Sutra

In articolul “Compatibilitate sexuala – Kama Sutra” am descris tipurile de femei si barbati si modalitatea cea mai buna de potrivire.
Acum, in situatia in care partenerii unui cuplu gasesc ca e mai avantajos pentru ei sa practice pozitia unei uniri inalte, partenera caprioara se va aseza astfel incit sa-si poata largi cit mai mult vaginul.
Atunci cind se vorbeste de o unire egala, atit femeia Caprioara cit si cea Elefant vor adopta o pozitie normala pentru a fi cit mai bine penetrata de ligamul (penisul) barbatului cu care se cupleaza.
In cazul unirii joase, femeile vor folosi diversi stimuli constind in obiecte de podoaba erotica pentru ca satisfactia lor sa atinga nivelul mult dorit – orgasmul.

1. Pozitia larg deschisa: atunci cind femeia sta cu capul aplecat ridicindu-si mijlocul corpului, oferindu-i-se din plin barbatului care va trebui sa foloseasca un unguent parfumat ca sa faciliteze intrarea penisului in Yoni (vagin)
2. Pozitia foarte larg deschisa: cind femeia isi tine coapsele ridicate si foarte larg desfacute, barbatul va trebui sa o patrunda usor, tinind-o de coapse si variind miscarile penisului care la inceput vor fi lente.
3. Pozitia sotiei lui Indra: cind femeia isi aduna coapsele dupa umerii barbatului,deasupra, putin indoite si defacindu-le larg lateral; aceasta pozitie cere atentie deoarece femeia ofera penisului o deschidere mare a vaginului barbatul putind sa o penetreze in voie; pozitia aceasta poate fi considerata ca una foarte inalta.
4. Pozitia stransa: femeia si barbatul isi intind picioarele unul pe linga celalalt ; aceasta pozitie comporta doua aspecte: pozitia pe o parte, cind barbatul sta culcat pe partea stinga imbratisindu-si partenera pe care o va culca pe partea dreapta, principiu ce trebuie aplicat la toate femeile. Iar cand barbatul va culca femeia pe spate imbratisind-o in acelasi fel,se realizeaza pozitia strinsa, varianta pe spate
5. Pozitia ridicata: cand femeia isi tine coapsele ridicate, sprijinindu-se in maini si avand capul dat pe spate.
6. Pozitia deschisa: cand femeia isi va ridica picioarele pe umerii barbatului si se va sprijini cu miinile de mijlocul lui.
7. Pozitia semipresata: cand ambii parteneri sunt in pozitia de mai sus dar femeia tine unul din picioare intins; poate sa schimbe pozitia celor doua picioare, intinzind cand un picior cand pe celalalt obtinind astfel o durata mai mare a actului sexual.
8. Fenta de bambus: cand femeia tine unul din piciore pe umarul partenerului, iar celalalt il va intinde; poate alterna pozitia picioarelor.
9. Fixarea cuiului: cand amanta isi va fixa unul din picioare pe capul amantului, iar pe celalalt il va tine intins, pozitie mai greu de realizat si de scurta durata datorita dificultatii ei.
10. Pozitia crabului: cand femeia isi va tine picioarele strinse si indoite pe stomac, iar barbatul aplecat peste ea o va penetra stind sprijinit pe genunchi si cuprinzindu-i cu mainile umerii ei.
11. Pozitia pachet: cand femeia isi va impleti coapsele inlantuindu-si amantul si-i va retine penisul in vagin.
12. Pozitia in forma de lotus: cand femeia isi va tine picioarele unul peste celalalt, presind astfel penisul in vagin.
13. Pozitia turnata: cand femeia isi va inlantui cu picioarele mijlocul amantului sau, iar acesta stand in picioare o va penetra si se va roti in timpul contactului sexual.

* Cel mai recomandat este ca aceste pozitii sa fie efectuate in apa, data fiind dificultatea lor si pentru usurarea efortului ambilor parteneri.

Alte contacte pot fi:

Contactul sprijinit: cand barbatul si amanta isi sprijina corpurile unul de celalalt sau de un oarecare reazem, cum ar fi un arbore sau un zid si stind in picioare, incep contactul.
Contactul suspendat: cand barbatul isi sprijina amanta de un arboe sau un zid si aceasta isi petrece miinile dupa gitul lui si il va cuprinde dupa mijloc cu coapsele, asezata pe miinile barbatului strinse sub forma de sezlog; barbatul isi va ajuta amanta in miscarile coapselor tragand-o spre el cu miinile.
Contactul “cirezii de vaci”: se mai pot realiza, de asemenea, mai multe feluri de contacte, imitind animalele: contactul pisicii, caprei, saritura tigrului, asaltul armasarului, contactul maimutei etc.O persoana ingenioasa trebuie sa inmulteasca felurile de contact, imitind diverse specii de animale, deoarece aceste feluri de contacte, realizate dupa obiceiurile fiecarui tinut si dupa fantezia fiecarui individ, genereaza iubirea, prietenia si respectul in inima femeilor.

Femei ce pot suplini rolul barbatilorpozitii sexuale

Despre aceste femei nu se poate spune ca sunt anormale, hermafrodite, etc. Pur si simplu ele actioneaza atunci cand simt ca barbatul este epuizat fizic si vor sa continue actul sexual pana ajung ( din nou ) la orgasm.
Ele pot sa ia rolul barbatului atunci cand datorita anumitor puncte erogene, nu sunt satisfacute de pozitia penisului in vagin. Se cunosc doua moduri de a actiona:
I. In timpul actului sexual femeia se va roti si se va urca desupra barbatului, fara ca prin aceasta miscare sa intrerupa contactul. Ajunsa deasupra lui, isi va presa sinii de pieptul barbatului si ii va surade sau il va saruta pe frunte sau pe gura, sporind senzualitatea prin miscari ale respiratiei si prin zgomote specifice unei intalniri amoroase.
II. Femeia poate adopta aceasta pozitie chiar de la inceputul contactului sexual dupa ce observa ca penisul barbatului este puternic in erectie.

Miscarile erotice efectuate de barbat

In actul sexual rolul barbatului ca element activ trebuie foarte bine jucat. Pe linga faptul ca el trebuie sa-i insufle partenerei sale incredere, el trebuie sa fie tandru, sa o mingiie, sa faca anumite miscari ale corpului sau si ale penisului aflat in erectie in vagin.A ceste miscari vor fi alese in functie de partenera: femeia-elefant, femeia-caprioara, femeia-iapa; pozitiile adoptate de parteneri in timpul actului vor influenta si imaginatia barbatului in alegerea miscarilor. Pornind de la aastfel de consideratii, mentionam posibilile miscari ce trebuie invatate de catre barbat si practicate in anumite imprejurari:
1. Impingerea: se realizeaza atunci cand barbatul isi apropie penisul in erectie de vagin;
2. Rasucirea: se efectueaza dupa introducerea penisului in vagin; el il va sprijini cu mina sa si-i va imprima o miscare de rotatie in vagin;
3. Strapungerea: se poate face doar intr-o stare buna de excitare a organelor sexuale ale ambilor parteneri, in momentul in care clitorisul este excitat si penisul strapunge partea de sus a vaginului;
4. Frecarea: se va executa aidoma miscarii de strapungere, numai ca penetrarea va avea luc in partea de jos a vaginului.
5. Presarea: are loc atunci cand in timpul contactului, barbatul va presa penisul in vagin pe o perioada mai lunga de timp;
6. Lovitura: in acest caz, femeia trebuie excitata la maximum, prin mentinerea penisului la o anumita distanta de vagin si prin patrunderea acestuia cu forta, rapid, dupa care barbatul isi va retrage penisul pentru a repeta miscarea in acelasi mod, variind ritmul si forta de patrundere, pina ce partenera va fi cuprinsa de extaz…
7. Izbitura mistretului: se realizeaza atunci cin penisul patrunde in vagin frecindu-l doar pe una din parti;
8. Izbitura taurului: Are loc atunci cand penisul fraca ambele parti ale vaginului, prin miscari rapide si paralele;
9. Vinarea vrabiei: este recomandata sa fie facuta in ultima parte a contactlui sexual, cand penisul se afla in vagin si este agitat,aflat intr-o miscare rapida de du-te-vino, frecind vaginul in toate partile, in ritmuri scadente.

Pozitiile amoroase din clipul urmator sunt exemplificate de 2 femei, ca noi, barbatii, sa avem atentia mult mai sporita 😀
Astfel, veti avea cate o noua pozitie de facut dragoste, in fiecare zi, asa cum sunt descrise in videoclip! Vizionare placuta!

loading...


3 Comentarii la “Pozitii de facut dragoste – Kama Sutra”

 1. Iulius says:

  Sunt thari pozitiile si prezentarea de asemenea mai sunt altele mai divine de care nu se pomeneste aici.

 2. G B says:

  Pai daca stii, pune-le frumos intr-un mail, cu poze si le publicam sub semnatura ta!
  Ideea acestui portal este sa impartasim din experienta si cunostintele noastre!

 3. marimar says:

  as vrea si eu mai multe poze cu pozitii noi

Lasa un comentariu